Autor: Silja Oja • 16. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

OMD klienditeeninduse juhina asub tööle Raili Pütsepp

OMD meeskonnaga liitus Raili Pütsepp (end. Rebane), kes enne lapsepuhkusele jäämist juhtis Omnicom grupi tütarfirma üht haru, meediaagentuuri PHD Estonia.

OMD-s asub Raili tööle klienditeeninduse juhina, aidates kasvatada ettevõtte strateegilist võimekust ning klienditeeninduse taset. Omnicom grupis on Raili töötanud peaaegu selle algusest saadik, alates 1998. aastast. Viimased aastad on ta veetnud kodus lapsi kasvatades. Raili töökogemus kätkeb nii kohalikke kui rahvusvahelisi kliente, puudu ei ole ka säravatest auhindadest nagu näiteks Golden Hammeri peaauhind 2006. aastal parima meedialahenduse eest (Sony Bravia TV). Ta on õppinud õigusteadust ja täiendanud end paljudel meedia- ning turundusalastel koolitustel Eestis ja välismaal. OMD Estonia on osa globaalsest meediaagentuuride ketist, mis on  lates 2006. aastast maailma suurim.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700