Autor: Silja Oja • 28. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Star FM – kuulatavaim kommertsraadiojaam Tallinnas ja Harjumaal

TNS Emori Raadioauditooriumi kevadise uuringu andmetel on Tallinnas ja Harjumaal jätkuvalt suurim eestikeelne kommertsraadiojaam Star FM, mille nädalane kuulajaskond on 89 000 inimest.

Raadiot Star FM kuulab 21,3% Tallinna ja Harjumaa elanikest. Järgnevad Sky Plus ja Elmar, vastavalt 17,6% ja 17,3%. Üle-eestilise kuulatavuse koha pealt on Star FM suurim eestikeelne kommertsjaam vanusegrupis 20-60 aastat. Selles majanduslikult aktiivses sihtrühmas kuulab raadiot Star FM nädalas 190 000 inimest.

Top 10 eestikeelset kommertsjaama Tallinnas ja Harjumaal (sulgudes nädalane kuulajaskond):

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700