Autor: Silja Oja • 13. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meremuuseumi uus turundusjuht on Mai Vahtrik

Alates 17. juunist juhib Meremuuseumi turundusmeeskonda Mai Vahtrik, senine turundusjuht Triin Visnapuu-Sepp jääb mõneks ajaks koju ootama ja kasvatama üht tulevast muuseumisõpra.

Triin Visnapuu-Sepp on teinud Meremuuseumi turunduse juhtimisel head tööd, mis on viinud selleni, et Eesti Meremuuseum koos näitustega Lennusadamas, Paksus Margareetas ja Suurel Tõllul on Eesti kõige külastatavam muuseum. Lennusadam tegi turunduskonverentsi Password 2013 auhinnagalal puhta töö, võites Aasta Turundustegu 2012 Grand Prix, Aasta Turundustegu 2012 avaliku sektori kategooria ja tiitli Aasta Turundustiim 2012.

Muuseumil on ees põnevad ajad. Paksus Margareetas avatakse juunis katusel asuv jäätisekohvik ning juulis uus näitus „Soolase elu kirjad“. Suur Tõll läheb sügisel remonti, et 2014. a väärikalt tähistada oma 100. juubelit. Lennusadamas pakitakse nädala pärast kokku esimene näitus, et teha ruumi uutele ja alates 1. juulist avatakse kohviku MARU suvisel ajal ka õhtustele einestajatele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700