Autor: Silja Oja • 18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL Express äriüksuse juhiks Eestis saab Kristina Laaneots

Senini Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab alates käesolevast aastast eraldiseisvaks ning selle juhatajaks määrati varasemalt Baltimaade müügi- ja turundusdirektori ametit pidanud Kristina Laaneots.

Muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut, turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas, kes edaspidi keskendub DHL Express äriüksuste juhtimisele Lätis ja Leedus. „Uus juhtimisstruktuur on suunatud DHL Expressi jätkuvale liidripositsiooni tugevdamisele rahvusvahelise kiirkullerteenuste alal ning ettevõtte maksimaalsele lähedusele turule ning meie klientidele,“ ütles DHL Estonia AS juhatuse liige ning Expressi äriüksuse juht Eestis Kristina Laaneots.

Kristina Laaneots liitus DHLiga 1999. aastal alustades klienditeenindaja ametikohast. Aastatega sai Kristina kogemusi juurde töötades erinevates positsioonides müügiosakonnas ning hiljem müügi- ja turundusjuhina Baltikumis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700