Autor: Silja Oja • 30. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Suurhalli uus juht on Tarmo Hõbe

Saku Suurhalli juhatuse liikme ja tegevjuhina asus tööle seni USS Security müügi- ja turundusdirektorina töötanud Tarmo Hõbe.

"Multifunktsionaalne Saku Suurhall on kindlasti meile kõigile aegade jooksul pakkunud palju positiivseid emotsioone läbi erinevate rahvusvaheliste spordivõistluste, maailmaartistide kontsertide, tsirkuste jne. Minu eesmärgiks on anda unikaalsele rajatisele uus ja värske hingamine ning tuua tagasi algusaegade sära," rääkis Hõbe tulevikuplaanidest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700