16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Identity usub bussitransporti, mis katab kogu Eesti

Renoveeritud Tallinna Bussijaama pidulik avamine oli kohaliku transpordi kontekstis möödunud aasta suursündmus. SEBE turunduslikud pingutused on vilja kandmas. Lähemalt räägib brändingagentuuri Identity juht Ants Lusti.

Möödunud aasta lõpus toimus renoveeritud Tallinna Bussijaama pidulik avamine, mis oli kohaliku transpordi kontekstis kindlasti suursündmus. Avamisel figureeris ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Rongiliikluse helde toetajana jagas ta nüüd kiitust Mootor Grupile, tõstes eriti esile ettevõtte võimekust ilma riigi toeta õiget asja ajada. Kui toimunut lähemalt silmitseda ja mullu tehtust tervikpilti kokku lappida, siis selgub, et see jutt polnud asjata.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700