Autor: Silja Oja • 8. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marek Reinaas lõi filmilaenutusveebi vifi.ee

Vifi.ee pole ainult filmilaenutusveeb, vaid ka turunduskanal, ütleb Reinaas.

Oktoobri lõpus avati ametlikult Eesti filmihuvilistele filmilaenutusveeb vifi.ee. Kelle saba ja kõrvad selle ürituse tagant välja paistavad, pole vaja kaugelt otsida. Vifi.ee juhiks on Zavod BBDO loovjuht Marek Reinaas.

Veebilehe tehnoloogilise lahenduse lõi Zavod BBDO värske veebiturundusfirma Futu (www.futulabs.ee). „Tehnilise poole pealt on tegemist väga keerulise platvormiga, kuna selle turvalisus peab vastama nendele nõuetele, mida Hollywoodi kompaniid oma VOD (Video On Demand) partneritele seavad. Piraatlus kimbutab nii suuri kui väikseid, mistõttu on ülioluline, et kusagilt Eesti serverist filmifailid kaduma ei läheks ja kaugel Venemaal välja ei ilmuks. Siit ka turvanõuded, mis olid karmimad kui elu ise ja nõudsid veebiarendajatelt suurt pingutust,” rääkis Zavod BBDO juht Tauno Loodus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700