6. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

John Lewis’e reklaamid panid rahva nutma… ja ostma

IPA Effectiveness Award 2012 Grand Prix läks John Lewis´e kaubamajale aastatepikkuse emotsionaalsete telereklaamide seeria eest.

IPA žürii esimees Lord Hollick kommenteeris: “John Lewis´e kampaaniates on hästi ühendatud emotsionaalne loovus ja efektiivsus. Nende reklaamid on innustanud lisaks ostjatele ka kaubamaja enda töötajaid ja teisi huvigruppe ning andnud John Lewisele tagasi tema ajaloolise liidripositisooni Briti kaubandusturul”.

Suurbritannia jaekaubandusettevõtte John Lewis’e 2007. aasta jõulude eel sündinud julge otsus tulla välja väga emotsionaalsete telereklaamidega tekitas brändi vastu tohutult huvi ning tõi kaasa külastate arvu kasvu ja järjest suuremad müüginumbrid. Firma investeeris telereklaamidesse järjekindlalt 4 aastat, tugevdades sellega emotsionaalset suhet oma klientidega. Jõulumüügid on sellest ajast peale löönud järjest suuremad rekordeid nii kauplustes kui ka e-poes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700