Autor: Silja Oja • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Clear Channel hakkas Best Marketingi uudiskirja toetajaks

Alates tänasest on Best Marketingi uudiskirjal uus toetaja: Clear Channel Estonia OÜ, mis on osa Clear Channel International välimeediakontsernist. Ettevõtte juht on Erki Roosimägi.

Clear Channel Estonia OÜ on osa Clear Channel International välimeediakontsernist. Grupp on tegutsenud juba üle 100 aasta ja tegutseb täna pea 50 riigis üle maailma. Eestis on Clear Channeli kaubamärki kandev ettevõte tegutsenud juba 11 aastat. Clear Channel Eestis töötab 16 inimest ja käive on viimastel aastatel olnud ~1,5 miljonit eurot, mis annab Eesti välireklaamiturul auväärse teise positsiooni. Ettevõtte tegevjuhi kohustusi täidab Erki Roosimägi.

Best Marketing valib uudiskirja toetajaid põhimõttel "igast valdkonnast üks". Best Marketingi uudiskirja toetajate hulka kuuluvad:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700