28. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raimond Kaljulaid: inimesed usuvad videot rohkem kui teksti

Videoturundus on muutumas turundajate arsenalis järjest olulisemaks vahendiks. Enne Best Interneti videoturunduse workshopi küsisime arvamust videoturunduse kohta Eesti ühelt kogenumalt videoturundajalt Raimond Kaljulaidilt sisuturundusagentuurist PRB.

Raimond Kaljulaid sisuturundusagentuurist PRB 

Miks peaks turundajad videosisu loomisele tähelepanu pöörama?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700