7. juuni 2012
Ainult tellijatele

Kas suvised kampaaniad eeldavad teistsuguseid meediastrateegiaid?

Müütidest ja tegelikkusest kirjutab meediaagentuuri Initiative juht Indrek Soom, kelle hinnangul ei muutu inimeste meediatarbimine suvel sellisel määral, et seepärast meediastrateegiates olulisi muudatusi tuleks teha. "Kerged langused kompenseeritakse hinnasoodustuste või lisareklaamidega," ütleb ta.

Mulle on turundusringkondades liikudes aastast aastasse jäänud kõrvu jutud, kuidas mingite meediumite kasutamine muutub suvisel ajal mõttetuks ja teiste kasutamine ülimalt põhjendatuks. Kas tegemist on müütidega või peitub neis ka tõde, seda püüangi teie üha suvisemat aega võimalikult kokku hoides selgitada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700