Autor: Silja Oja • 10. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev otsib raamatukirjastuse juhti

Sulle meeldib mõte, et just tänu Sinule on eestlaste lugemislaual maailma parimad raamatud? Sa arvad, et oskad kliendikeskselt mõtelda? Sa armastad raamatuid? Kui nii, siis on meie raamatukirjastuse juhi koht Sinu jaoks otsekui loodud.

Üks meie praegustest raamatuklubidest, Äripäeva raamatuklubi, annab välja äriraamatuid. Äsja alustanud ning edukalt käivitunud ajakirja Imeline Teadusraamatuklubi kirjastab maailma kõige paremaid populaarteaduslikke bestsellereid. Lähiajal tegevust alustav ajakirja Imeline Ajalugu raamatuklubi keskendub maailma kõige paremate ajalooraamatute väljaandmisele. Ja meie ambitsioonid ei piirdu eelmainituga.

Kutsume Sind oma tiimi, kui maailma parimate raamatute kirjastamine paneb Sinu silmad särama. Arvame, et sul peab olema teotahet ja otsustusjulgust ning projektijuhtimise kogemus. Kuna meie organisatsioon on detsentraliseeritud, pead sa ise endale ja oma meeskonnale eesmärke seadma ning mis veel tähtsam, pingutama nende täitmise nimel. Eesti ja inglise keele oskus on samuti vajalikud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700