Autor: Silja Oja • 1. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamagentuurid ühendasid jõud – reklaamiklubi V24

Eesti juhtivad reklaamiagentuurid ühinesid, et viia kokku reklaami- ja turundusagentuurid noorte talentidega. Selle tulemusena sündis uus reklaamiklubi V24, kuhu loodetakse värvata Eesti andekamad ja silmapaistvamad noored. Selleks, et osaleda V24 projektis, peavad kuni 28-aastased noored registreerima end hiljemalt 6. märtsil www.v24.ee virtuaalkeskkonnas.

"V24 on koht, kus anname noortele reklaamimaailma tarkusi edasi. Seal saavad nad praktilisi teadmisi ja hands-on kogemusi reklaamikampaania valmimisest. Vajadusel saavad nad küsida nõu kogenud spetsialistidelt. Väljapaistvamad kandidaadid loodame ka tööle värvata,“ ütles reklaamiagentuuri The Division strateegiline planeerija ja partner Urmas Lilleorg.

Selleks, et osaleda V24 projektis, peavad kuni 28-aastased noored registreerima end hiljemalt 6. märtsil virtuaalkeskkonnas www.v24.ee. Registreerujad saavad esimese briifi, mida lahendada. Ülesande briif toimub 7. märtsil kell 18:00 Baltika Kvartalis aadressil Veerenni 24. Seal seletatakse ära, mida täpselt noortelt oodatakse ning millal on töö esitamise tähtaeg. Töö toimub tiimides, mille võib moodustada ka kohapeal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700