16. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna viimane võimalus registreeruda BEST B2B 2011 konverentsile!

Kolmapäeval, 30. novembril olete oodatud Eesti esimesele B2B konverentsile, kus esineb 14 eksperti Eestist ja välismaalt, vaatluse all on hulk B2B turunduse teemasid alates strateegiast ja lõpetades kliendiürituste korraldamisega. Osalustasu: 229 € + km.

Kui firma müüb sadadele tuhandete tarbijatele õlut või pesupulbrit, siis teeb ta massimeedias tavaliselt palju reklaami. See on klassikaline B2C ehk business-to-consumer turundus. Teine ettevõte pakub raamatupidamisteenust või laoarvestuse tarkvara paarikümnele äriettevõttele ja televiisoris endale reklaami ei tee. See on B2B- ehk business-to-business-turundus.

B2B-sektoris pole tööl väga palju inimesi, kelle ametinimetus on turundusjuht. Samas ei tähenda see seda, et need ettevõtted turundusega ei tegele. Lihtsalt turunduse eest vastutab müügi-, arendus- või tegevjuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700