Autor: Silja Oja • 8. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Initiative ostis Leedu suurima meediaagentuuri

Rahvusvaheline meediaagentuur Initiative, mille eesmärgiks on saada suurima käibega meediaagentuuriks Baltikumis, omandas Leedu suurima meediaagentuuri Publicum Media koos selle meeskonna ja klientidega. Tegutsemist jätkab ettevõte Open Initiative nime all, mis on Eesti ja Läti Initiative'i tütarfirma. Kaubamärk Publicum Media jäi jätkuvalt Publicum Grupi omandusse.

Initiative on aastaid tegutsenud ka Eestis. Seoses suuremate plaanidega on aga 2010. aastast uueks esindajaks Initiative OÜ, mille tegevjuhi Indrek Soomi jaoks on tugeva Leedu partneri liitumine Initiative'iga äärmiselt hea uudis.

“Ühe aastaga oleme suutnud endale väga esindusliku kliendibaasi luua: Nordea pank, Neste Oil, If Kindlustus ja Premia Foods. Meie eesmärgiks on saada käibelt number üks meediaagentuuriks Eestis ja kogu Baltikumis," rääkis Soom.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700