27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MediaComi „10 meediaplaneerimise käsku“ nutikale turundusjuhile

Uue eelarveaasta kontekstis on kohane meelde tuletada baastõdesid. MediaComi tiim sõnastas juhtnöörid, mis aitavad meediakampaania korraldamist puudutavaid otsuseid efektiivsemalt teha.

Meediaplaneerimise asjatundjatena mõtlesime, kas on võimalik leida „10 meediaplaneerimise käsku“, mis teeksid reklaamikampaaniate väljatöötamise ja planeerimisega seotud inimeste elu mingil määral kergemaks. Sõnastasimegi juhtnöörid, mis aitavad meediakampaania korraldamist puudutavaid otsuseid efektiivsemalt teha. Meie „käskude“ loetelu sisaldab 10 praktilist nõuannet, mis võtavad kokku hetkel kõige universaalsemad tõed erinevate meediatüüpide kohta. Kui järgite antud soovitusi, ei saa te oma kampaaniaga väga mööda panna.

Meedia üldiselt:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700