5. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Sales korraldab seminari ''Millist meilipostitustarkvara valida?''

Äripäeva müügi- ja ekspordijuhtidele suunatud teemaveeb www.bestsales.ee korraldab 25. oktoobril hotellis Meriton seminari "Millist e-postitarkvara valida?".

Cherry.ee tegevjuht Priit Tomp räägib seal kurioossest juhtumist seoses e-postitarkvaraga. ADMi digitaalmeedia osakonna juhataja Raimo Matvere, kes kaitses hiljuti Tartu Ülikoolis magistritööd teemal "Kuidas inimene e-kirja avama saada", annab seminaril oma uurimusest põhjaliku ülevaate. Kohal on teisigi huvitavaid esinejaid.

Kava:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700