25. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkursile Eesti Internetiauhinnad 2011 tööde esitamise tähtaega on pikendatud 26. septembrini!

ADC*Estonia internetikonkursile "Eesti Internetiauhinnad 2011" tööde esitamise tähtaega on pikendatud esmaspäeva, 26. septembrini! Selle aasta registreerimiskeskkonnaks on Defolio: http://defol.io/adcestonia. Žürii nimekirjaga saab tutvuda siin.

Auhinnagala toimub 29. septembri õhtul kell 20:00, peale Internetiturunduse Aastakongressi Best Internet 2011 Tallinnas F-hoones aadressil Telliskivi 60a.

Konkursil osalevad tööd, mis on esmakordselt avaldatud / müügikanalisse jõudnud / kasutusele võetud mitte varem kui 1. jaanuaril 2010 ja mitte hiljem kui konkursi sulgemishetkel ehk 23. septembril 2011 ning ei ole eelneval aastal konkursile esitatud. Info konkursi kohta on ADC*Estonia kodulehel ja Facebooki lehel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700