19. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkursi ''Eesti Internetiauhinnad 2011'' žürii nimekirjas tuntud tegijad

ADC*Estonia internetikonkursi "Eesti Internetiauhinnad 2011" žüriisse kuuluvad Kaupo Kalda (OKIA), Teele-Reet Tõrs (Velvet Digital Paper), Riho Pihelpuu (ADM Interactive), Tõnu Runnel (Fraktal), Mika Tuupola (Taevas), Kert Pilman (Division Interactive), Kaupo Kõrv (Vigvam) ja J. Margus Klaar (ADC*Estonia | Brand Manual).

Konkursile tööde esitamise tähtaega on pikendatud esmaspäeva, 26. septembrini! Tänavu on tööde esitamise keskkonnaks Defolio: http://defol.io/adcestonia. Auhinnagala toimub 29. septembri õhtul peale Eesti internetiturunduse aastakongressi Best Internet 2011 Tallinnas F-hoones.

Žüriist lähemalt:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700