1. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aegis Media omandas Leedus meediaagentuuri CMS, millest saab Vizeumi Leedu agentuur

Aegis Media meediaagentuuride kett Vizeum tugevdab Balti riikides oma positsiooni, nimelt teatas turunduskommunikatsiooni ja turu-uuringute kontsern Aegis Group plc (Aegis), et on omandanud Leedus asuva täisteenuseid pakkuva meediaagentuuri Creative Media Services UAB (CMS).

CMS on Leedu turul üks juhtivaid tegijaid. Ettevõte on spetsialiseerunud teenuste pakkumisele kõigis meediareklaami planeerimise, ostmise ja uuringute valdkondades. Pärast omandamist hakkab CMS kuuluma Vizeumi meediaagentuuride ketti Balti riikides.

„Leedu kui Baltimaade suurim meediaturg on olnud meile esmatähtis juba aastaid. CMS tugevdab meie positsiooni Leedus ning avaldab head mõju meie ärile ja teenustele,“ ütles Aegis Media Baltikumi tegevdirektor Margus Sameli.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700