11. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Turunduse parimad 2010

Reedel, 11. märtsil jagati Tallinnas Vene Teatris toimunud aasta turundussündmusel Password 2011, kus osales 473 inimest, Eesti olulisemaid turundusauhindu.

Leiburi "Saib" lansseerimine võitis Aasta Turundustegu 2010 Grand Prix. Aasta Turundustiim 2010 tiitli pälvis EMT. Aasta Meediategu 2010 Grand Prix võitis SEB uue internetipanga lansseerimise eest meediaagentuur Mediapool. Aasta Meediaagentuur 2010 tiitli sai MediaCom. Parimateks 2010. aasta sotsiaalkampaaniateks valis žürii Eesti Kaitseväe kampaania "Vapruse kutse", vähemuste võrdse kohtlemise kampaania "Erinevus rikastab" ja euroteavituskampaania. Suhtekorralduse auhind 2010 konkursi võitsid Eesti üleminek digilevile, Euroopa Filmiauhinnad Tallinnas ning Estraveli kommunikatsioonitegevus tuhakriisi ajal.

AASTA TURUNDUSTEGU 2010: LEIBURI SAIB

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700