5. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piret Dubout lahkub EMT-st

15. jaanuar 2011 tähistab uut algust nii EMT pikaaegse turundusdirektori Piret Dubout'i kui ka EMT era- ja ärikliendi divisjoni jaoks, nimelt alustab Piret Dubout 17. jaanuarist tööd Stockholmis asuvas TeliaSonera grupis äriarenduse üksuse juhina (Vice Presendent of Commercial Development). Uues rollis asub ta igapäevaselt tööle kuue riigi - Eesti, Leedu, Rootsi, Soome, Norra ja Taani - era- ja ärikliendi segmendistrateegiate ja turunduse, samuti müügi- ja klienditeeninduse üksustega eesmärgiga vahendada nende riikide parimaid kliendikogemusi, algatada uusi initsiatiive ning jagada teadmist uutest võimalustest tihedas konkurentsisituatsioonis klientide ootustele vastata.

Seoses Piret Dubout'i lahkumisega korraldatakse ümber ka EMT senise turundusdivisjoni töö. Turundusdirektori ametikohta edaspidi enam ei ole, divisjon jaguneb kaheks – era- ja ärikliendi divisjoniks ning juhatuse tasemel kureerib valdkonda peadirektor Valdo Kalm. Erakliendi divisjoni asub juhtima Riho Jürvetson ning ärikliendi divisjoni Jüri Kriisemann. Reaalsetes tööprotsessides turunduskommunikatsiooni (s.h. üritusturunduse, reklaamikoostöö, jaeturunduse, partnerturunduse, siseturunduse, sotsiaalmeedia) valdkonnas on koostööpartnerite jaoks endiselt olemas turunduskommunikatsiooni osakond kõigi oma spetsialistidega, kes majasiseselt töötavad nii era- kui ärikliendi divisjoni heaks ning sealsetelt segmendijuhtidelt tulnud tellimuste alusel.

Kuna samaaegselt Piret Dubout'i lahkumisega läheb senine turunduskommunikatsiooni osakonna juhataja Anne Muldme aastaks lapsepuhkusele, siis selleks perioodiks võtab turunduskommunikatsiooni valdkonna ohjad üle Kristi Männik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700