30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristi Männik liitus EMT turundustiimiga

Alates 1. novembrist töötab EMT reklaamijuhina ja vastutab EMT brändi erakommunikatsiooni eest Kristi Männik.

Enne EMT turundustiimiga liitumist töötas Kristi täpselt aasta A. Le Coq'is mittealkohoolsete jookide tootejuhina, asendades seal lapsepuhkusele läinud töötajat. Enne A. Le Coq'i oli Kristi aga üle 3 aasta Coca-Cola Balti Jookides regiooni brändijuht. Varasemalt on Kristi töötanud ka AS-i Tallegg turundusjuhina ja AS-i Kalev turundusanalüütikuna. Tal on Tartu Ülikooli majandusteaduskonna magistrikraad.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700