28. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kokkuvõte WAZZAP? seminarist ''Turundusplaan ja -eelarve 2011''

Fotol: A Filmi esindajad Craig Frank ja Kristel Tõldsepp WAZZAPil.

26. novembril toimus Tallinnas reklaami- ja turundusnädala WAZZAP? raames seminar "Turundusplaan ja -eelarve 2011", kus esitasid oma nägemuse 2011. aasta Eesti turundustrendide kohta Gunnar Kobin (Ekspress Grupp), Margo Veskimägi (TNS Emor), Tajo Oja (Fraktal), Rein Iida (Taevas Ogilvy), Toomas Türk (Eesti Post), Olga Peresild (MediaCom) Indrek Raudjalg (Hamburg & Partnerid) ning Craig Frank (A Film).

Siinkohal väike ülevaade seminaril räägitust koos piltidega:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700