23. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kampaania Restoran52 eesmärgiks on suunata Eesti restoranidesse tuhandeid uusi kliente

Möödunud nädalal algas Eestis esmakordse projektina mängukaartidega toimuv turunduskampaania Restoran52. Kaardipakis olevad kaardid kujutavad endast 52 erinevat restorani või kohvikut üle Eesti. 175 krooni maksva kaardipaki omanik saab projektis osalevates restoranides vastava kaardi esitamisel teise pearoa tasuta. Mäng kestab kuni 14. novembrini 2011.

"Meie eesmärk on tutvustada Eesti elanikele kohalikul turul olevaid restorane ja suunata kohalik klientuur avastama uusi maitsed, pakkudes neile sealjuures märkimisväärset soodustust," ütles Restoran52 projektijuht Jegor Mitrofanski (fotol). Tema sõnul on Restoran52 projekti näol tegemist esimese omanäolise ettevõtmisega, kus 52 restorani üle Eesti on hakanud mängima ühise meeskonnana ja kutsuvad osalema kõiki. „Mängule on seatud väga lihtsad reeglid ehk kaartide kasutamise tingimused, mis on kirjas nii paki esimesel kaardil – Tingimuste kaart – kui ka projekti kodulehel. Samuti leiab Restoran52 kodulehel nimekirja osalevatest restoranidest,“ lisas Mitrofanski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700