16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andris Blaka, AGE Com’i partner: ’’Oleme Baltikumis üles ehitamas Ogilvy Group’i’’

Andris Blaka (39) on holdingfirma AGE Com üks omanikke. AGE Com’ile kuulub 20 loov- ja meediaagentuuri Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas ning Valgevenes. Ettevõtte aastakäive oli 2008. aastal 81 milj eurot, 2009. aastal 45 milj eurot ja 2010. aastal eeldatavasti 56 milj eurot. Eesti agentuuridest on AGE Com’i omanduses näiteks suurem osa reklaamiagentuurist Taevas Ogilvy ning meediaagentuurid Media House, MediaCom (Trendmark OÜ) ja Mindshare (Via Media OÜ). AGE Com on Eesti ettevõte, mille omanikud on lätlased Andris Blaka ja Rauls Viktorovs, eestlane Peep Pihotalo ja leedukas Vytautas Barauskas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700