27. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martin Palm Pokerstars.com reklaamist ''Sundin peab jahti''

Esmalt näeme paljaksraseeritud peaga mehe kukalt hämaralt valgustatud metsaonnis. Seejärel näidatakse meile ülespoodud parti. Kassivari libiseb üle seina. Mahalastud põdra sarved. Koiliblikas tiirleb ümber tuhmi elektripirini. Vaglad sügelevad konservikarbis.

Ma tunnen, et olen sattunud vaatama mõnda Säästumarketist ostetud B-kategooria õudusfilmi. Taaskord näeme kiilakat meest, kes näib millegi üle sügavalt juurdlevat. Kes on see mees ja millest ta mõtleb? Mõni põgenenud vang, kes püüab teda jälitavaid politseistruktuure üle kavaldada? Või sarimõrvar valimas mootorsaele sobivat ketti? Teekann iniseb vastikult. Kaadris vilksavad koledate nägudega kalad, kelle pead kaunistavad millegipärast toaseinu. Inin jätkub, pinge kasvab. Näeme seintel kaslaste kihvu. Võimsat põdrapead. (Sarimõrvar on ilmselt ka maniakaalne salakütt.) Ning seejärel kõlab püssilasku meenutav heli, mille saatel näeme, kuidas sarimõrvar klikkab arvutihiirt ja ütleb: "Gotcha!"

Kaadritagune hääl selgitab, et tänapäeval peab endine hokitäht Mats Sundin jahti Pokerstarsi pokkeritoas. Jumal tänatud! Ma arvasin juba, et tegu on rate.ee saidil tegutseva "hispaanlanna" või mõne muu netiperverdiga. Kui tegu on pokkeriga, siis on minu süda rahul. Sest niipalju, kui ma näinud olen, lähevad pokkeriturniiridelt keskealiste sporditähtede asemel naerdes panka hoopis 19-aastased kõhnukesed noormehed Dublinist ja Tamperest. Ehk ongi see reklaam suunatud pigem neile? Kutsudes noorukeid külastama rohkem Pokerstarsi mänguruume. Sest rikkad spordiveteranid tahavad kellelegi oma raha ära anda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700