10. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärileht nüüd uues kuues. Telli veebruarinumber tasuta!

Ilmunud on Eesti Päevalehe uuenenud Ärileht.

Ärilehe veebruarinumbris räägib endine tipp-pankur Jüri Mõis, kuidas pangad on muutunud karistusfirmadeks. „Kui pank on enne laenuotsust analüüsis vea teinud, siis peab pank ise ka selle eest vastutama,“ märgib Mõis. „Pangad on olukorda kuritarvitanud, nad peaksid oma tekitatud jama eest vastutama ja vabastama kodanikud lootusetutest võlgadest“. Veel kirjutab Ärileht, kuidas kaubanduskeskused kavandavad filmisõpradele uusi kinosaale, et kümne aasta pärast liigub Eesti teedel 100 000 elektriautot ja kuidas Rootsi firmad taas „meie õuele“ pressivad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700