3. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Egle Haidak liitus Aegis Media kollektiiviga

Jaanuaris 2010 liitus Aegis Media kollektiiviga Egle Haidak, kelle ülesandeks on digitaalmeedia strateegiate koostamine ja online tegevuste juhtimine. Aegis Media koosseisu kuuluvad Eestis meediaagentuurid Mediapool Vizeum ja Carat Eesti.

Egle oli 12 aastat Ajakirjade Kirjastuse reklaamidirektor. Alates 2008. aastast on ta Timeout Solutionsis löönud kaasa uute veebiprojektide kirjutamisel ja arendamisel. Egle on õppinud majandust ja reklaami, lõpusirgel on magistriõpe Tallinna Ülikoolis eesti keele erialal.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700