3. veebruar 2010
Ainult tellijatele

Egle Haidak liitus Aegis Media kollektiiviga

Jaanuaris 2010 liitus Aegis Media kollektiiviga Egle Haidak, kelle ülesandeks on digitaalmeedia strateegiate koostamine ja online tegevuste juhtimine. Aegis Media koosseisu kuuluvad Eestis meediaagentuurid Mediapool Vizeum ja Carat Eesti.

Egle oli 12 aastat Ajakirjade Kirjastuse reklaamidirektor. Alates 2008. aastast on ta Timeout Solutionsis löönud kaasa uute veebiprojektide kirjutamisel ja arendamisel. Egle on õppinud majandust ja reklaami, lõpusirgel on magistriõpe Tallinna Ülikoolis eesti keele erialal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700