5. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intervjuu Turundusproffi koolitaja Anu-Mall Naaritsaga

Best Marketingi koostööpartner Turundusproff pakub kevadel kampaania korras tasuta koolitusi. Kas koolitusturul on tõesti nii keeruline aeg, et raha eest enam koolitusi müüa ei saagi?

Tõepoolest, paljud ettevõtted on miinimumini viinud nii turundusele kui ka koolitustele mõeldud eelarve. Samas on paljudel ettevõtetel vaja aga turundust rohkem kui kunagi varem, et suuta müügimahte kasvatada, sest kulusid kärpida enam võimalik ei ole.

Eelmise sügise kogemus EAS-i koolitusosakust näitas, et huvi koolitamise vastu on suur. Sajad ettevõtjad tundsid huvi, kuidas koolitusosakuga saada 15 000 krooni eest end aastas koolitada ja selle eest EAS-ilt raha tagasi saada. Tore on tõdeda, et kuigi esialgu oli palju kahtlejaid, siis vaadates statistikat on selgunud, et suur enamus nendest, kes taotlemise ette võttis, raha ka sai.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700