6. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kampaania, mis loob ennast ise

Käesolev artikkel ei pretendeeri kindlasti klassikalise case study nimetusele, sest juttu tuleb kampaaniast, mille tulemusi saame kokku võtta alles kevadel. Pigem on artikli eesmärgiks julgustada kampaaniate loojaid ja tellijaid praeguses majanduskeskkonnas tegutsema ja oma plaane kärbete tõttu mitte edasi lükkama. Seda kõike proovin illustreerida läbi ühe hiljuti käivitunud sotsiaalkampaania sünniloo. Kampaania edul või ebaedul saate ise soovi korral silma peal hoida, kui lähete leheküljele www.helkur.ee  

Lühike eellugu

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700