18. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädala nõuanne: Turunduse planeerimine: numbrid või ideed?

Kas Sa oled oma järgmise aasta eelarve numbrid juba esitanud? Ja saanud tagasisidet või ootad seda veel? Usun, et kergem on su süda siis, kui suutsid veenda eelarve ja tegevusplaani lugejaid selles, et iga sinu plaanitud tegevus toob mingi mõõdetava kasu. Ja selgitada seda nii, et finantsistid sellest aru said.

Igaks juhuks aga tasub veel korra läbi mõelda:

· Missugused tegevused toovad uusi kontakte ning missugused soojendavad üles vanu?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700