29. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erti Luige ”e-turunduse alused” on nüüd müügil soodushinnaga 149.-

Eesti hetkel veel ainus eestikeelne e-turunduse õpik, Erti Luige “e-turunduse alused” on nüüd saadaval soodushinnaga 149.- Õpik annab hea ülevaate e-turunduse põhitõdedest ja sobib praktikute hinnangul suurepäraselt internetiturundusse sisse elamiseks.

Õpiku koostamisele panid õla alla ka Tallinna Tehnikaülikool ja ADM Interactive.

”E-turunduse aluseid” saab soodushinnaga tellida siit: www.adm.ee/e-turunduse-alused

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700