29 september 2009
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

AlterMedia - disainibüroost reklaamiagentuuriks

Fotol: AlterMedia tiim - Andres Kaljo, Kaisa Laht, Riina Niine ja Aivar KoppasAlterMedia on disainiagentuur, mille tegevus on fokusseeritud peamiselt graafilise ja interaktiivse disaini teostamisele. Kuigi hetkel veel peab AlterMedia oma tugevaimaks küljeks graafilist disaini, ollakse juba praegu mitmetele oma klientidele reklaamiagentuuri rollis, kasvades järjest enam täismõõdulise reklaamiagentuuri suunas. Kolm tegusat aastat on andnud oma niši turul ja kindla koha Eesti reklaamimaastikul ning valmiduse ja tugeva pinnase kõva häälega laieldasemalt teada andmaks, et ollakse olemas. Best Marketingile andis intervjuu AlterMedia juht Aivar Koppas:

Milliseid teenuseid pakute? kampaania, mille interaktiivne tehniline lahendus tuli AlterMedialt. Lisaks tugevat tehnilist kompetentsi eeldavate silmapaistvate disainitööde pakume oma klientidele üha enam komplekssemat teenust ehk nii teostust kui sellele eelnevat loovlahendust üheskoos. Klientide positiivne tagasiside on üha enam usaldust andnud, et lisaks kiirele ja kvaliteetsele teostusele on kõrgelt hinnatud samuti meie poolt välja antud huvitavad ideelahendused.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee