19. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vatson alustas koostööd Elioniga

Elioni partneriks uue soodsa kolmiklahenduse turuletoomisel on reklaamiagentuur Vatson Wunderman. Vatsoni juhiks on nüüdsest Sven Puusepa asemel Rain Teimann.

Rain Teimann, Vatson Wunderman juhatuse esimees:

"Niipalju võin öelda, et Elioniga alustasime tõepoolest koostööd. Erineva know-how ja kogemuse vajadus on suur ilmselt igal pool. Olen veendunud, et selline reklaamibüroo mudel, nagu nägime viimased 15 aastat, on nii või teisiti surnud. Kogu business'i arhitektuur muutub. Kliendid, kes selle kiiremini ära tabavad, on kindlasti eelisseisundis. Elioni näol on tegemist suurepärase turundusega ja reklaamisõbraliku ettevõttega. Nagu on väga tore ettevõte kahtlemata ka Division. Elion on kiirelt arenev ettevõte ja kas mingid tööd tulevad meile kellegi arvelt, seda ei oska ma kuidagi kommenteerida. Aasta algus on olnud huvitav, meile on lisandunud veel paar kõlava nimega klienti - kui nüüd turule ka raha tagasi tuleks, poleks nagu vigagi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700