5. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna auhinnagalal pärjati Eesti 2008. aasta parimad reklaame ja üritusi

Fotol: Kuldmuna reklaamikonkursi Grand Prix võitja reklaamiagentuur Age McCannReedel, 3. aprillil 2009 selgusid Eesti rahvusliku reklaamikonkursi Kuldmuna pidulikul galal parimad reklaamid ja turundusüritused. Parim reklaam valiti välja 631 ja parim üritus 46 võistlustöö hulgast. Konkurssi korraldab juba 11. aastat järjest Eesti Reklaamiagentuuride Liit (ERAL).

Vaata Kanal2 uudistesaate Reporter videolõiku Kuldmuna galast:

T

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700