30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paulig viib Baltikumi kohviettevõtted Paulig Coffee nime alla

Gustav Paulig Ltd viib alates 1. aprillist 2009 oma Baltikumi kohviettevõtted Paulig Coffee nime alla, millest johtuvalt muutuvad tänaseni Bossa nime all tegutsenud kohvimasinate rendi, hoolduse ning kohvimüügi ettevõtete ärinimed vastavalt: Eestis Paulig Coffee AS, Lätis Paulig Coffee SIA ning Leedus Paulig Coffee UAB. Paulig Coffee nimele üleminek on seotud Bossa kohviettevõtete täisosaluse ostuga Gustav Paulig Ltd poolt eelmise aasta detsembris.

(fotol), kes on vastutav kogu Pauligi kohviäri eest Balti regioonis. Eelnevalt vastutas Tambet Hook samas regioonis Pauligi jaeäri eest. Henri Kaasik-Aaslav, kes töötas eelnevalt Bossa Baltikumi ettevõtete tegevjuhina jätkab Paulig Coffee ettevõtete toitlustus- ja kontorisektori ärijuhina Balti riikides. Paulig Coffee turundusjuht on Siivi Hints.

Paulig Coffee Balti riikide ettevõtete tegevjuht on alates 1. aprillist 2009 Tambet Hook

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700