15. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ekspressi endine turundusjuht Henrik Raave on nüüdsest AS City Motors juhataja

"Olen nüüdsest City Motorsi juhatuse liige. Firmajuhi post pakub noorele inimesele uue vastutustasandi, keerulisel ajal põneva väljakutse ja väärt kogemuse tagatipuks. Ekspressiga olen ikka sõber edasi. Hea tundega vaatan "Värsket Ekspressi" ja kuulan igal nädalal mõnuga Ekspressi singleid," ütles Henrik Raave Best Marketingile.

Eesti Ekspressi turundusjuhina töötas Henrik täpselt ühe aasta. Enne Eesti Ekspressi oli Henrik AS City Motors turundusjuht.

Eesti Ekspressi turundusvaldkonna eest vastutab hetkel Merle Raie.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700