25. juuni 2008
Ainult tellijatele

Eestlaste muljeid Cannes’i reklaamifestivalilt

Kuigi Eesti agentuurid ka seekord Cannes Lions Rahvusvaheliselt Reklaamifestivalilt lõvisid koju ei toonud, olid festivalil osalejate muljed positiivsed. Siinkohal mõned Best Marketingile antud kommentaarid.

Maivi Talving, EMT reklaamijuht:, milles osalejad said MMS-ides testida, millised nad 70-aastaselt välja näevad. Tähelepanu haaramine oli selle kampaania puhul viidud väga mitmele eri tasandile. Siis kindlasti ka eelkõige visuaalset naudingut pakkuv HBO multimeedia kampaania Voyeur Project, teostatud BBDO New York poolt ning mis sai samuti auhinnatud paljudes erinevates kategooriates. Häid asju oli väga palju! Mulle üldse meeldisid väga Cannes’is nähtud kampaaniate interaktiivsed lahendused. On, mida õppida. Ja ääretult tore eestlaste seltskond oli Cannes’i kokku tulnud!“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700