25. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste muljeid Cannes’i reklaamifestivalilt

Kuigi Eesti agentuurid ka seekord Cannes Lions Rahvusvaheliselt Reklaamifestivalilt lõvisid koju ei toonud, olid festivalil osalejate muljed positiivsed. Siinkohal mõned Best Marketingile antud kommentaarid.

Maivi Talving, EMT reklaamijuht:, milles osalejad said MMS-ides testida, millised nad 70-aastaselt välja näevad. Tähelepanu haaramine oli selle kampaania puhul viidud väga mitmele eri tasandile. Siis kindlasti ka eelkõige visuaalset naudingut pakkuv HBO multimeedia kampaania Voyeur Project, teostatud BBDO New York poolt ning mis sai samuti auhinnatud paljudes erinevates kategooriates. Häid asju oli väga palju! Mulle üldse meeldisid väga Cannes’is nähtud kampaaniate interaktiivsed lahendused. On, mida õppida. Ja ääretult tore eestlaste seltskond oli Cannes’i kokku tulnud!“

„Cannes’i reklaamifestival vastas täiesti mu ootustele. Esimest korda osaledes oli algul infot väga palju, võttis aega, et saada aru, kuidas asjad käivad ning kus midagi toimub. Kampaaniate screening’uid oli põnev jälgida, andis väga hea tervikliku ülevaate. Idee ja teostuse poolest jäi silma näiteks Forsman & Bodenfors Sweden’i poolt tehtud ja meediakategooria Grand Prix’ võitnud AMF pensionifondi kampaania

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700