23. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas raamatuid pole enam vaja lugeda?

Best Marketingile andis intervjuu Eesti esimese videoloengute portaali areng.ee asutaja Urmas Kõiv:Mis on areng.ee?Areng.ee on esimene videoloengute portaal Eestis ja seal näidatakse peamiselt Eesti tipplektorite ja arvamusliidrite videoloenguid. Loomulikult ei puudu ka välismaiste gurude loengud. Areng.ee loodi selleks, et teha tipplektorite loengud kättesaadavaks kõigile, kel on soov areneda. Tänavu kevadel on võimalik enamikku loengutest vaadata tasuta. Videoloengute vaatamine on alternatiiviks raamatute lugemisele. Kui ühe raamatu lugemisele kulub mitu päeva, siis videoloengu vaatamine võtab aega ainult pool tundi. Videoloengutest info hankimine on kiire ja lihtne moodus ennast arendada ning vajalikuga teemaga kurssi viia. Kuna läbiviidud uuringud on näidanud, et uus põlvkond eelistab videoloengute vaatamist raamatute lugemisele, siis otsustasime luua areng.ee ning hakata juba täna videoloenguid pakkuma. Oleme investeerinud areng.ee-sse poolteist miljonit krooni ja meil on hea meel, et saame seeläbi pakkuda paljudele inimestele võimalust mitmekülgselt areneda ja videoloengutest vajalikku inspiratsiooni ammutada.Millistel teemadel loenguid areng.ee portaal pakub?

Areng.ee-s on täna võimalik vaadata juhtimis-, turundus-, personalijuhtimis-, teenindus-, müügi-, investeerimis-, raamatupidamis-, motivatsiooni-, ja innovatsiooniteemalisi loenguid, mis on videosse salvestatud perioodil 2004 - 2008. Valik täieneb igal nädalal ja plaanis on loengute teemaderingi oluliselt laiendada. Näiteks turundusalaseid loenguid saab vaadata ja kuulata SIIT.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700