8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalkampaania ''Noorus on hukas''

Septembris 2007 algas sotsiaalkampaania "Noorus on hukas", mis on sotsiaalkampaaniate "Laps ei ole nukk" ja "Kasvame koos" järg.

Margo Kütt, Imagine AD juht:

"Kampaania on suunatud teismeliste laste vanematele ja teismelistele. Meie eesmärk on tekitada teismelises huvi kampaania vastu ja mõjutada seeläbi ka teismeliste laste vanemaid kampaanias edastatavaid sõnumeid jälgima ja mõistma. Kampaania meedias on kaasatud nii “noortemeediat” (MTV, internet, raadio, flaierid, jne.) kui “tavameediat” (TV, print, raadio, internet), et jõuda mõlema sihtgrupini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700