30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Näide ristturundusest ehk Reval Hotel Olümpia avas naistekorruse The Body Shop® Ladies floor

Fotol: Kairi Lipstok, Reval Hotel Olümpia turundusjuht ja Merit Mägi, Reval Hotel Management turundusjuhtOlümpia hotelli 15. korrusel on nüüdsest naiste kasutuses 22 kahekohalist numbrituba. Uue naistekorrusega kokku renoveeriti hotellis 110 numbrituba, investeeringu kogumaksumuseks on 60 milj krooni. Reval Hotel Olümpia tegevdirektor Tiina Reijoneni sõnul on klientide hulgas on naiste osakaal viimase kahe aastaga märgatavalt tõusnud. Uus kontseptsioon annab naisele võimaluse kõiki igapäevaseid kosmeetikaasju reisil mitte kaasas kanda, vähendades seeläbi reisikoti kaalu märgatavalt. The Body Shop® Baltikumi juhi Timo Valla sõnul on käesolev projekt ka nende firma jaoks unikaalne ja kuskil mujal maailmas ei ole The Body Shop® varem ühegi teise hotelliga teinud koostööd erikorruse varustamisel ning ei ole nimetanud ka endanimelist korrust. Kairi Lipstok, Reval Hotel Olümpia turundusjuht :The Body Shop® varustab meid toodetega (šampoon, palsam, näopiim, näotoonik, näokreem, vannisool, dušigeel, kehakoorija, kehakreem) ja meie andsime tervele korrusele nime: The Body Shop® Ladies floor. Me tagame selle, et The Body Shop® kaubamärk oleks alati esindatud kui räägime naistekorrusest.

Kui meie naiskliendid astuvad 15. korruse liftist välja, ehk siis naistekorrusele The Body Shop® Ladies Floor, ootab neid ees puhkenurk, kus on esindatud erinevad ja erikeelsed naisteajakirjad ning alati värsked puuviljad.

Naistetoas on lai valik The Body Shop® keha ja näohooldusvahendid, liigutatav meigipeegel, kaal, käsidušš, toas alati värsked lilled, kohvi/tee tegemise võimalus, tasuta vesi, polsterdatud riidepuud, triikraud, vihmavari, hommikumantel ja sussid, toas on kõrge kvaliteediga ja Euroopas väga hinnatud Jensen voodid, padjamenüü (valikus on 4 erinevat patja, sealhulgas ka kaisupadi), võimalus tellida enne magama minekut turn down service - teenus, mis valmistab toa ette magamaminekuks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700