30. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliendid läksid tööle agentuuri ehk Triin Lõoke ja Agu Uudelepp reklaamiagentuuris Spring Advertising

Reklaamiagentuuris Spring alustasid sel kevadel tööd Triin Lõoke ja Agu Uudelepp. Triin Lõoke töötas viimased kolm aastat Altia Eesti tootegrupi juhi ning HoReCa müügijuhina, Agu Uudelepp oli ligi viis aastat Rahvaliidu teabejuht ja enne seda Eesti Raadio parlamendikorrespondent. Lisaks on ta üheksandat aastat Tallinna Tehnikaülikooli väljendusõpetuse ja avalikkussuhete õppejõud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700