13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspress + DVD

Eesti Ekspress valmistab ette kampaaniat, mis on sarnane Eesti Päevalehe raamatute kampaaniaga. Koostöös Eesti Filmi Sihtasutusega hakkab leht oma lugejatele pakkuma DVD-sid filmidega. Eesti Ekspressi turundusjuht Kaido Ulejev rääkis, et filmisari hakkab tõenäoliselt koosnema 20-25 DVD-st ning lehe tellijad, kes tellivad kogu sarja, saavad endale soetada soodsa hinnaga DVD-mängija Ekspessi koostööpartnerilt. Samuti saab võimalikuks soetada DVD-sid jaemüügis koos Eesti Ekspressiga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700