7. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pangalaenu seks

Šoti pank Royal Pank sai eelmisel nädalal hakkama skandaalse eksitusega. Tänaval jagatavad ning pangakaarte ja laenuteenust reklaamivad flaierid ei erinenud pealtnäha harjumuspärastest pangandussektori promomaterjalidest. Küll aga oli panga infotelefon märgitud valesti. Kliendid, kes kavatsesid küsida lisainformatsiooni panga teenuste kohta, sattusid hoopis firmasse, mis pakub telefoniseksi teenuseid. Inimesed olid šokeeritud sellest, kui nende kõnele vastas meelas naishääl ning pakkus teenuseid, mis on finantssfäärist kaugel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700