Autor: Wasa Resort • 14. veebruar 2023

Vajad ruume seminariks või kontserdiks? Wasa Resort Kuurordi Seminarikeskus on kõigeks valmis!

Pärnu maagilisel rannapromenaadil asuval Wasa Resortil on ettevõtetele ja ürituste korraldajatele rõõmusõnumeid! Lisaks 150 külalist majutavale neljatärni spaahotellile pakub Wasa Resort alates selles talvest võimalust korraldada ka suuremaid üritusi ja kokkusaamisi, sest ajaloolise Wasa pansionaadi ruumides avatakse uhiuus Kuurordi Seminarikeskus.

Ruume jagub igale soovile ja stiilile

Kui varem oli võimalik korraldada Wasa Resort hotellis vaid väiksemaid seminare, siis nüüd saab üritustele ja sündmustele kohale kutsuda korraga üle 100 inimese. Uute multifunktsionaalsete ning erineva suurusega seminariruumide hulgast leiab iga korraldaja vastavalt soovidele oma lemmiku.

Vastavalt aastaajale korraldada kaunil ning rahulikul rohealal ka sumedaid aiapidusid, tähistada pulmi või korraldada isegi muruniidukite näitust. Nüüdsest on töine konverentsiõhkkond tihedalt seotud ka hariva ja meelelahutusliku poolega ning külalised saavad vastavalt sündmuse iseloomule säilitada kas diplomaatilisema õhustiku või hoopiski anda ruumidele vabamas stiilis ilme ning sära.

Kui sul on ürituse idee juba olemas, siis koostöös Wasa Resortiga saad selle ellu viia - seminarid, pulmad, minietendused, töötoad, esitlused, kontserdid, suvepäevad, koolitused, sünnipäevad ja kõik teised tähistamised ning olulised sündmused ühes kohas. Kuurordi Seminarikeskus sisaldab kõike kaasaegset, mida edukaks koosviibimiseks vajad.

Uuest seminarikeskusest leiad kolm uut ruumi:

•KONVERENTSISAAL suurusega 108 m², mis mahutab teatristiilis kuni 100 külalist.

•OVAALSAAL suurusega 28 m², mis mahutab ümarlaua stiilis 16 külalist.

•KOOSOLEKURUUM suurusega 35 m², mille ruumipaigutust saab vastavalt kokkuleppele muuta.

Eelmainitud uute ruumide tulekuga ei ole kadunud võimalus kasutada ka Wasa Resort hotelli hubast seminariruumi (38 m²), koosolekuapartementi (32 m²) ning restorani ajurünnakute ja meeleolukate sündmuste korraldamiseks.

Wasas kohtub ajalugu ja tänapäev

Uudne keskus tutvustab oma ekspositsioonides ja stiliseeritud interjööris Pärnu kui kuurortlinna minevikku ning pakub silmailu igale külalisele. Teekonda läbi mitme ajastu aitab luua Pärnu Muuseum, kellega koostöös pannakse kogu Wasa Resort majutustoad ja Kuurordi Seminarikeskus piltide ning disaini abil rääkima Wasa kompleksi ligi 100-aastast ajalugu.

Kõik mugavused on kiviviske kaugusel

Soovite tegusa päeva järel puhkehetke ning lõõgastust? Uus seminarikeskus on ühest küljest ühendatud klaasgaleriiga spaahotelliga ning teistelt poolt avanevad uksed otse rannaparki. Jalutuskäik mererannal või kosutav sauna- ja basseinikülastus Wasa Resort spaas teeb mõtte klaariks ning rahustab meeli.

Kui otsite Pärnus hooajalisi tegevusi, siis aitab teid Puhka Eestis veebileht, kust leiate kultuurist lõbusa meelelahutuseni midagi kogu kollektiivile või sõpruskonnale.

Mõttetöö vahele on loomulikult võimalik tellida Wasa Resort restorani köögi parimaid lõunaid ja suupisteid igale maitsele, sest lisaks spaale ning hotellile on seminariruumidel otseühendus ka restoraniga. Seega külma ilma ega vihma kartma ei pea, kuna Wasa Resorti ruumidest ja seminarikeskusest pole krõbeda pakase korral vaja kordagi lahkuda.

Uudista seminarikeskuse uusi ruume ning uuri hübriidseminari võimalusi juba täna, sest broneerimine sügis- ja talvehooajaks on juba avatud — broneeri kasvõi terve maja! Saada oma kontaktid või päring e-postile [email protected] ning sinuga võetakse ühendust.

Lisainfo: wasahotels.ee/resort/kuurordi_elamuskeskuse-seminar

Seminaripaketid Wasa Kuurordi Elamuskeskuses (al 12-st osalejast)

•Saabumisel lühiloeng ja pilditutvustus Pärnu Kuurordi ajaloost (10 min)

•Ajastukohase seimariruumi kasutamine seminariks, koosolekuks

•Jalasirutuspaus ja virgutusvõimlemine

•Põnev giidituur Pärnu Kuurordi ajaloost või puitvillade ajaloost.

•Fotobox koos ajastule omaste aksessuaaridega.

•Õhtusöök koos meeleoluka ajastutruu muusikalise teenindamisega.

•Igale osaleja erikujundusega kaart ja ümbrik, et saata lähedastele tervitus aastast 1938

Paketti kuulub ajastutruu konverentsiruum ovaalsaal, esitlustehnika, lauavesi, pabertahvel ja markerid. Paketi hind eripakkumisel vastavalt päringule, lõplik hind osaleja kohta sõltub valitud hooajast.

Küsi pakkumist [email protected]

RÄÄGIME LUGU KUURORDI AJALOOST JA WASA RUUMIDE TAASTAMISEST

Muinsuskaitsealune hooneosa (ovaalsaal) koos kaarja klaasgaleriiga on ennistatud pieteeditundega algsel kujul, pakkudes seeläbi ainulaadsest funktsionaalset keskkonda nii päevasteks seminarideks kui õhtuseks elamuslikuks meelelahutuseks.

Külalised saavad alustada seminaripäeva läbi veebi juhendatud virgutusvõimlemisega, ruumides kõlab ajastutruu muusika. Ovaalsaali suurel ekraanil enne esitluste tegemist jookseb videomontaaž Pärnu Kuurordi fotodest ja säilinud videotest.

Stiliseeritud interjöör on loodud kooskõlastades kõik detailid Muinsuskaitseameti spetsialistiga, interjööris on tähised juures detailidel, mis on säilitatud ja taastatud vastavalt Muinsuskaitse näpunäidetele. Kahte maja ühendava klaaskoridori põrandat katab eritellimusel koridorivaip, kus kujundus Pärnu rannajoon ja selles piirkonnas asuvad miljööväärtuslikud paigad.

Ekspositsioon hotelli koridorides koosneb etüüd-näitusest, kus on fotodel näited selle ajastu puhkeviisidest nii Pärnus kui Wasas kohapeal.

Küsi pakkumist [email protected]

GIIIDITUURID

Põhjaliku ülevaate saab tellitud giidituurilt, mille viivad läbi Pärnu giidide Ühingusse kuuluvad atesteeritud giidid nii eesti, soome kui ka inglise keeles.

Giidituur „Pärnu Kuurorti ajaloost“ Pärnu kuurordi sünniks loetakse 1838. aastat, mil mere ääres alustas tegevust esimene supelasutus. Suvel pakuti soovijaile mereveega vanne ning meresuplust, talvel töötas samas saun.

Pärnule nii omased supelrand, pargid, puiesteed ja elegantne supelarhitektuur hakkasid kuurorti ilmestama alles 40–50 aastat hiljem.

Jalutuskäigul vaatamegi kauneid rannarajooni kaunistavaid hooneid nagu Wasa Pansionaat, Rannahotell, endine Rannahoone seenekujulise terrassiga, Kuursaal ja muidugi naudime Rannapargi rohelust. Tuur kestab 1 tund, hind kujuneb vastavalt pakkumisele.

Küsi pakkumist [email protected]

MEELEOLUKAS ÕHTUVEETMINE

Samuti pakub ajaloolises hoones loodud keskkond privaatset õhtuveetmise võimalust sõpruskondadele koos ajastukohas interjööris. Suvisel ajal saab tegevusi laiendada ustest avanevale pargialale, kus on kuurortile omane õhustik juba olemas ja korraldada seal moerevüüd, kinoõhtuid või tantsumaratone, pakkudes seeläbi vaheldust tavapärasele tegevusele siseruumides. Koostöös erinevate meelelahutajatega korraldame teile meeldejääva elamuse!

Küsi pakkumist [email protected]

Kohtume Wasa Resortis!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700