Autor: Liis Sannik • 26. veebruar 2020

Sünnipäevad ja tähtsündmused Roseni Tornis

Uuenduskuuri läbi teinud Roseni Torn kutsub – väärikalt tähtpäevi tähistama! Siin ootavad Teid avarad ning maitsekalt kujundatud peoruumid, mis sobivad nii juubeliteks, pulmadeks kui ka korporatiivsündmusteks. Roseni Tornist avanev panoraamvaade – lummab esimesest hetkest.
Foto: Oleg_Harchenko

Roseni Torni peo- ja seminariruumi peamisteks eelisteks on suurepärane asukoht Mere pst, Tallinna kesklinnas. Akendest avanev imeline vaade ja seegi, et rentides ühe ruumi saab tegelikult kaks. Nimelt võib kahele korrusele laotunud ruumi tinglikult jagada peosaaliks ja ärklikorruse hubaseks sohvabaariks, kus on mõnus pehmetel diivanitel lõõgastuda. Kindlasti on lisaväärtuseks ka see, et Roseni Torni külalistele on maja taga asuvas parklas tasuta parkimise võimalus.

Päevasel ajal viiakse Roseni Tornis enamasti läbi seminare, kliendiüritusi ja koolitusi, õhtuti aga korraldatakse seal pidulikke vastuvõtte, galaõhtuid, pulmi, sünnipäevi ja firmapidusid. Pakutakse täislahendust koos toitlustusega, kuid rentida võib ka ainult ruumi – Roseni Tornis ollakse paindlikud. Ruumid on sobilikud umbes 60 inimesele või püstijalavastuvõtul kuni 100 inimesele. Kohapeal on olemas seminaride ja koolituste läbiviimiseks vajalik esitlustehnika ning soovi korral abistatakse ka muusikute, õhtujuhtide või floristide leidmisel.

Foto: Oleg_Harchenko

Iga pidu on eriline ja soovime just teile pakkuda meeleolukat peokogemust. Pakume teile väärika ajalooga eksklusiivseid ja hubaseid ruume, kus on panoraamvaade vanalinnale, sadamale ja kesklinnale. Meie professionaalsed teenindajad aitavad nii peo planeerimisega, kui ka peo ajal sujuva ürituse läbiviimisega. Mõnusa peo juurde käib hea toit ja jook. Pakume isuäratavat buffeetoitlustust ja ladusat peoteenindust. Et peomeeleolu üleval hoida, saab peole eraldi tellida showbaarmani. Külaliste meelelahutuseks ja peomelu üleval hoidmiseks aitame ka mustkunstniku, stand-up koomiku või siis fotopeegli ning fotograafi jms tellimisel. Meie peoruumide kvaliteetne helitehnika, tagab vajadusel mõnusa ning vestlust mitte segava taustaheli. Kohapeal olev helitehnika sobib ka tantsumuusikaks mängivatele bändidele. Ning kui on soovi, muudame õhtu veelgi hubasemaks erilise peovalgustusega.

Toitlustust soovides saab valida mitme pakkumise vahel.

Foto: Oleg_Harchenko

Seminaride ja koolituste jaoks on eraldi välja töötatud erinevate kohvipauside ja lõunasöökide lahendused. Õhtuse peo jaoks valmivad Roseni Torni oma köögis maitsvad road, mis sobivad ka kõige nõudlikumale kliendile. Arvestame ka sellega, et klient saab meie poolt pakutavate toitude vahel endale sobiva välja valida. Soovi korral koostatakse aga ka täiesti personaalne pakkumine arvestades ürituse stiili ja kliendi eelistusi.

Kuna hoones asuvad ka piljardi-ja bowlingusaal, siis saab neid muude pakkumistega kombineerida ning pärast väsitavat koolituspäeva või enne firmapidu ühe mõnusa bowlingulahngu maha pidada.

Roseni Tornis korraldatud sündmus ei unune – miks muidu tulevad kliendid siia ikka ja jälle tagasi.

Info: www.rosenitorn.ee, [email protected], +372 588 72 688

Foto: Oleg_Harchenko
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700