(Sisuturundus) Galerii ja video: Initiative tähistas uude kontorisse kolimist suure peoga ja esitles uut ettevõtmist iRetail

Meediaagentuur Initiative kolis kevadel uude kontorisse ning tähistas seda eelseisva hooaja alguses üheskoos oma klientide ja koostööpartneritega.

Meeleolu oli asjakohaselt ülev, seda aitasid hoida Butterfly kokteilimeistrid, virtuaalreaalsuse tuba ja fotonurk. DJ’d, Teele Viira ja Tuuli Rand tekitasid õhtusse vibe’i, mis ainult sellele (t)ööklubile omane. Just selline oli ka õhtu pealkiri – “Initiative (t)ööklubi”. “Tööajal käib siin tõsine tegevus, vabamal ajal kuulame muusikat ja seda energiliste inimestena mõnikord üsnagi kõvasti,” selgitas oma avakõnes (t)ööklubi mõistet Initiative’i juht Indrek Soom.

Õhtu kulminatsiooniks oli (kurikuulsa nö. Tallinna Linnahalli) tänavakunstniku Silver Seeblumi poolt tehtud graffiti uue kontorihoone välisseinale. Meistri enda sõnul sai loodud üks olustikku loov seinamaal: “Tegu on seguga nende sümboolikast, meid ümbritsevast meediamürast ja kõike seda paisudes koos hoidvast universumist.“

Silver Seeblum alustas Initiative’i kontori välisseina kaunistamist juba hommikutundidel, lõpetades meistritöö alles pimeduse saabudes.

Peo video (Tiki Films):

Lisaks esitleti uut ettevõtet nimega iRetail Eesti, mis on loodud tulevikule suunatud jätkusuutliku jaekaubanduse arendamiseks, kasutades selleks aastatepikkust analüütilist ning kontseptuaalset kogemust nii Põhjamaadest kui kohalikult turult. iRetail’i eesmärk on luua koostöös kaupmeestega inspireerivamaid ostukogemusi ning läbi selle kasvatada kliendi eluea väärtust. Nõustamisel tugineb iRetail Skandinaaviale lisaks ka Eestis 2018 aasta kevadel läbi viidud mahuka ostukäitumise uuringu "Retail Buying Study" tulemustele. See Harvard Business Schooliga koostöös välja töötatud alusuuring hõlmab aspekte alates ostu planeerimisest kuni ostujärgse käitumiseni ning toob välja, mis on praegu ja tulevikus jaemüüjate suurim väljakutse – on see poekeskkond, tooted, hind, teenindus, traditsiooniline meedia, digiturundus ja sotsiaalmeedia või sootuks midagi muud. Ettevõtet veavad pikaajalise rahvusvahelise turundus- ja kaubanduskogemusega Ragner Simson ja Urmas Pastarus.

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019