Autor: Indrek Soom • 18. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii ja video: Initiative tähistas uude kontorisse kolimist suure peoga ja esitles uut ettevõtmist iRetail

Meediaagentuur Initiative kolis kevadel uude kontorisse ning tähistas seda eelseisva hooaja alguses üheskoos oma klientide ja koostööpartneritega.

Meeleolu oli asjakohaselt ülev, seda aitasid hoida Butterfly kokteilimeistrid, virtuaalreaalsuse tuba ja fotonurk. DJ’d, Teele Viira ja Tuuli Rand tekitasid õhtusse vibe’i, mis ainult sellele (t)ööklubile omane. Just selline oli ka õhtu pealkiri – “Initiative (t)ööklubi”. “Tööajal käib siin tõsine tegevus, vabamal ajal kuulame muusikat ja seda energiliste inimestena mõnikord üsnagi kõvasti,” selgitas oma avakõnes (t)ööklubi mõistet Initiative’i juht Indrek Soom.

Õhtu kulminatsiooniks oli (kurikuulsa nö. Tallinna Linnahalli) tänavakunstniku Silver Seeblumi poolt tehtud graffiti uue kontorihoone välisseinale. Meistri enda sõnul sai loodud üks olustikku loov seinamaal: “Tegu on seguga nende sümboolikast, meid ümbritsevast meediamürast ja kôike seda paisudes koos hoidvast universumist.“

Silver Seeblum alustas Initiative’i kontori välisseina kaunistamist juba hommikutundidel, lõpetades meistritöö alles pimeduse saabudes.

Peo video:

Lisaks esitleti uut ettevõtet nimega iRetail Eesti, mis on loodud tulevikule suunatud jätkusuutliku jaekaubanduse arendamiseks, kasutades selleks aastatepikkust analüütilist ning kontseptuaalset kogemust nii Põhjamaadest kui kohalikult turult. iRetail’i eesmärk on luua koostöös kaupmeestega inspireerivamaid ostukogemusi ning läbi selle kasvatada kliendi eluea väärtust. Nõustamisel tugineb iRetail Skandinaaviale lisaks ka Eestis 2018 aasta kevadel läbi viidud mahuka ostukäitumise uuringu "Retail Buying Study" tulemustele. See Harward Business Schooliga koostöös välja töötatud alusuuring hõlmab aspekte alates ostu planeerimisest kuni ostujärgse käitumiseni ning toob välja, mis on praegu ja tulevikus jaemüüjate suurim väljakutse – on see poekeskkond, tooted, hind, teenindus, traditsiooniline meedia, digiturundus ja sotsiaalmeedia või sootuks midagi muud. Ettevõtet veavad pikaajalise rahvusvahelise turundus- ja kaubanduskogemusega Ragner Simson ja Urmas Pastarus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700