27. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilnius kutsub: loovuse- ja reklaamikursus Masterweek

Baltikumi ainus rahvusvaheline reklaamikool Atomic Garden kutsub Eesti loovagentuuride juuniore ja alustavaid reklaamitegijaid 6-päevasele intensiivsele loovuse- ja reklaamikursusele. Samuti on väga oodatud klientide esindajaid, kes soovivad aru saada, kuidas reklaam töötab, kuidas ideed tekivad ja kuidas neid hinnata ning kuidas oma agentuurist parim välja võtta.

27. november  - 2. detsember 2017 Vilniuses: Masterweek

Masterweek, mis toimub 27. novembrist kuni 2. detsembrini 2017 Vilniuses, on kontsentreeritud kursus neile, kelle jaoks on tähtsad aeg ja raha – 6 päeva sisse on mahutatud kõige tähtsam materjal muidu 5 kuud kestvast AD ja copywritingu programmist.

Õppejõududeks on Leedu parimate agentuuride loovjuhid, lisaks külalislektorid mujalt maailmast:

ANTONIO BECHTLE, Partner / Creative director, Bechtle & MilzarajsJONATHAN HOWARD, Creative instructor, Saatchi & SaatchiGEDIMINAS UŽKURAITIS, Partner / strategy & concepts, Be&DoANDRIUS GRIGORJEVAS, Partner / strategy & research, Be&DoJURGIS DIDŽIULIS, Social Alchemist, Edutainer, Creative CampaignerNATALIA MIRAPEIX BEDIA, Art director, The Atomic Garden MadridTOMAS NEMURA, CEO, The ChocolateSTEFANIJA JOKŠTYTĖ, Creative partner, Stefken+Kudirka

The Atomic Garden ei ole tavaline reklaamikool. The Atomic Garden ei usu kuulamisse ilma küsimusteta, teooriasse ilma praktikata ega inspiratsiooni ilma teostuseta.

Kursusel osalejad õpivad uusi oskusi kohe nö härjal sarvist haarates – 8 erineva juhendaja all tehakse läbi kogu loomeprotsess – idee genereerimine, selle kriitiline hindamine ja elluviimine – brief’ist pitch’ini – nii, nagu seda päris elus vaja teha on. See on raske töö ja fun ühekorraga.

Ka õppejõud ei ole tavalised ülikooli õppejõud – nad on oma valdkonna parimad praktikud.

Osalejaid on oodatud kursusele: 20

Osalustasu: 650 €

Töökeel: inglise

Kui oled huvitatud osalemisest, külasta veebilehte https://tagvilnius.lt/masterweek ja pane end kirja.

Lisainfo, sh transpordi- ja majutusinfo:

Aivaras Šičkus

[email protected]

+370 655 91222

Masterweek

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700