27. oktoober 2017
Jaga lugu:

Vilnius kutsub: loovuse- ja reklaamikursus Masterweek

Baltikumi ainus rahvusvaheline reklaamikool Atomic Garden kutsub Eesti loovagentuuride juuniore ja alustavaid reklaamitegijaid 6-päevasele intensiivsele loovuse- ja reklaamikursusele. Samuti on väga oodatud klientide esindajaid, kes soovivad aru saada, kuidas reklaam töötab, kuidas ideed tekivad ja kuidas neid hinnata ning kuidas oma agentuurist parim välja võtta.

27. november  - 2. detsember 2017 Vilniuses: Masterweek

Masterweek, mis toimub 27. novembrist kuni 2. detsembrini 2017 Vilniuses, on kontsentreeritud kursus neile, kelle jaoks on tähtsad aeg ja raha – 6 päeva sisse on mahutatud kõige tähtsam materjal muidu 5 kuud kestvast AD ja copywritingu programmist.

Õppejõududeks on Leedu parimate agentuuride loovjuhid, lisaks külalislektorid mujalt maailmast:

ANTONIO BECHTLE, Partner / Creative director, Bechtle & Milzarajs JONATHAN HOWARD, Creative instructor, Saatchi & Saatchi GEDIMINAS UŽKURAITIS, Partner / strategy & concepts, Be&Do ANDRIUS GRIGORJEVAS, Partner / strategy & research, Be&Do JURGIS DIDŽIULIS, Social Alchemist, Edutainer, Creative Campaigner NATALIA MIRAPEIX BEDIA, Art director, The Atomic Garden Madrid TOMAS NEMURA, CEO, The Chocolate STEFANIJA JOKŠTYTĖ, Creative partner, Stefken+Kudirka

The Atomic Garden ei ole tavaline reklaamikool. The Atomic Garden ei usu kuulamisse ilma küsimusteta, teooriasse ilma praktikata ega inspiratsiooni ilma teostuseta.

Kursusel osalejad õpivad uusi oskusi kohe nö härjal sarvist haarates – 8 erineva juhendaja all tehakse läbi kogu loomeprotsess – idee genereerimine, selle kriitiline hindamine ja elluviimine – brief’ist pitch’ini – nii, nagu seda päris elus vaja teha on. See on raske töö ja fun ühekorraga.

Ka õppejõud ei ole tavalised ülikooli õppejõud – nad on oma valdkonna parimad praktikud.

Osalejaid on oodatud kursusele: 20

Osalustasu: 650 €

Töökeel: inglise

Kui oled huvitatud osalemisest, külasta veebilehte https://tagvilnius.lt/masterweek ja pane end kirja.

Lisainfo, sh transpordi- ja majutusinfo:

Aivaras Šičkus

aivaras@tagvilnius.lt

+370 655 91222

Masterweek

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com