10. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Unikaalne seade leiab vaid sekunditega kaotatud asjad telefonist rahakotini

Kas olete tüdinenud otsimast pidevalt oma võtmeid, rahakotti või mobiiltelefoni? Nüüd on olemas suurepärane lahendus – pisikese mündisuuruse TrackR seadme saab kinnitada ükskõik millise eseme külge ning spetsiaalset rakendust kasutades aitab see nutiseadme abil leida kaotatu üles sekunditega.

„TrackR on kasutajasõbralik toode, mis võimaldab jälgida oma asjade asukohta ning vajadusel neid leida. Kadunud asjade leidmine on tänu TrackRile lihtsam kui eales varem,“ ütleb SmartEST Baltics OÜ juhataja Andrus Kaalep, lisades, et rakenduse peamine eesmärk on anda asjade mäletamise ülesanne nutiseadmete appidele, et inimesed ei peaks kulutama oma väärtuslikku aega, otsides kadunud esemeid. piirkonnast.

Kujutage ette, kui te ei pea enam mõtlema ega ehmatades otsima, kus on teie käekott, autovõtmed või rahakott, sest tänu TrackRile teate seda niigi! Lisaks tagab TrackR teile turvalisuse varaste eest, sest rakendus annab märku, kui ese väljub bluetooth’i

Kuidas TrackR töötab?

TrackR on pisike mündisuurune õhuke, väga vastupidavast materjalist ning tugeva heliga (82-100 db) seade. Tegemist on Bluetoothil põhineva otsijaga, mille saab kinnitada ükskõik millise eseme külge ning ühildada nutitelefoniga. Rakendus töötab nii iPhone'il kui ka Android telefonil, võimaldades telefonist ühe nupuvajutusega oma kadunud esemetele helistada. Samuti saab otsida TrackRi abil telefoni, sest nupule vajutus TrackR seadmel paneb see isegi hääletu programmi peal oleva telefoni helisema.Rakendus kuvab nutitelefoni ka infot esemete kauguse kohta ning seadistatav märguanne annab teate, kui hakkate esemete raadiusest väljuma. Kui ikkagi juhtub, et kadunud asi on telefoni mõjuulatusest väljas, näitab TrackR's majakate võrk (Crowd Locate) selle viimast asukohta kaardil. Unikaalne TrackR majakate asukoha määramise võrgustik, mis annab uuenduse kadunud eseme asukohast, kui mõni teine TrackRi kasutaja sellest möödub. Samuti saab seadmeid jagada perekonna vahel ning nii saab näiteks isa aidata oma läbi oma nutiseadme otsida tütre kaotatud mängukaru – paneks koolikotti või pereema mobiiltelefoni.

TrackR seadmeid on müüdud juba üle viie miljoni ning igapäevaselt tuleb võrku kaks miljonit päringut. Etevõttel on tihe koostöö teiste tugevate kaubamärkidega nagu Amazon Alexela, samuti arendatakse pilvefunktsioone ning varsti lisandub ka Google & Apple home kit.

TrackR on vajalik igas majapidamises! Väike ja kerge asjadeotsija on varustatud ledtuledega ning võtmehoidja paelaga, et seda oleks lihtne esemete kinnitada. Seadmete patarei laetuse taset saab vaadata otse rakendusest. Patarei vahetus on lihtne, tuleb lihtsalt vahetada patarei,  ei mingit lisakulu.Asjade leidmine pole kunagi olnud nii lihtne!Vaata siit, kuidas TrackR toimib

TrackR peamised kasutusvaldkonnad:

võtmed

rahakottpagasTV pultjalgrataslemmikloomseljakottlaadijapassprillitooslaste lemmikmänguasjad

Andrus Kaalep

SmartEST Baltics OÜtel. +372 50 69073e-post: [email protected]

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700